فصل اول | درس ششم: ذخیره‌سازی Workspace سفارشی

ذخیره‌سازی Work space سفارشی

در هنگام كار در فتوشاپ براي مقاصد مختلف مانند طراحي وب و چاپ نياز به تنظيمات متفاوتي براي رابط كاربري مي‌باشد. از دو طريق مي‌توانيد اين كار را انجام دهيد. در روش اول اين كار را مي‌توانيد از طريق حالت‌هاي پيش‌فرض فتوشاپ انجام دهيد. در روش دوم مي‌توانيد تنظيمات مورد نظر را انجام داده و سپس آن را ذخيره كنيد. در ابتدا به بررسي حالت‌هاي پيش‌فرض مي‌پردازيم، براي دسترسي به حالت‌هاي پيش‌فرض از قسمت Work space در نوار Application استفاده مي‌شود. در حال حاضر حالت ESSENTIALS انتخاب شده است.

با كليك بر روي اين قسمت، ساير حالت‌ها نيز در دسترس مي‌باشد. به عنوان مثال، Design، Painting و ساير موارد. Photography را انتخاب نماييد،

به اين ترتيب،‌ پنل و ساير تنظيمات رابط كاربري بر اساس حالت انتخابي تنظيم مي‌شوند.

در ادامه قصد داريم تغييراتي را اعمال كرده و آن را ذخيره نماييم. به اين منظور ابتدا پنل Histogram را به وسط صفحه انتقال داده و سپس پنل Adjustment را به زير آن درگ كنيد.

پنل Layers را نيز به اين ترتيب به زير پنل Adjustment اضافه نماييد.

اكنون بر روي منوي Panel در ستون سمت راست كليك كرده و سپس گزينه‌ي Close Group Tab را انتخاب نماييد براي دو گروه ديگر نيز اين كار را انجام دهيد.

بر روي گزينه‌ي Workspace كليك نموده و گزينه‌ي New Workspace را برگزينيد،

در فيلد Name، نام مورد نظر را وارد نموده و پس از فعال كردن گزينه keyboard shortcut، بر روي دكمه‌ي Save كليك كنيد.

به اين ترتيب در قسمت Work space مشاهده مي‌نماييد كه نام مورد نظر براي حالت ذخيره شده نمايش داده مي‌شود.

در صورتي كه حالت ديگري مانند ESSENTIALS را انتخاب كرده و تغييري را بر روي پنل‌ها ايجاد نماييد، مجدداً با انتخاب حالت ايجاد شده، تغييرات به حالت اوليه باز مي‌گردد.

مجدداً ESSENTIALS را انتخاب نموده تغييري در پنل‌ها ايجاد كرده و از منوي Work space بر روي گزينه‌ي Reset essentials كليك كنيد.

مشاهده خواهيد كرد كه تغييرات انجام شده به حالت اوليه باز مي‌گردد.

به عنوان آخرين نكته، با كليك و درگ اين خط جداكننده مي‌توانيد فضاي مربوطه به Work spaceها را افزايش و يا كاهش دهيد،

براي حذف Work space ايجاد شده نيز كافي است از منوي Work space بر روي Delete Work space كليك كنيد.

حالا از منوي Work space حالت مورد نظر را برگزيده و بر روي Delete كليك كنيد،

در نهايت با كليك بر روي Yes، اين كار را تأييد نماييد، مشاهده مي‌كنيد كه Work space مورد نظر حذف شده است.

 

 

نظر شما؟