برای ویرایشگران ویدئو زمان محیط کاری محسوب میشود. Time codeروشی است که جهت تعریف زمان به کار میرود. ابتدا به پنل Timeline توجه کنید. با پیمایش به سمت چپ به زمانهای زودتر و با پیمایش به سمت راست به زمانهای دیرتر خواهید رفت. این دستگیره آبی رنگ به همراه خط قرمز داخل آن نشانگر زمان یا Time indicator نام دارد و دقیقاً نقطهای از زمان را که در آن قراردارید نشان میدهد.
در صورتی که آن را به راست درگ کنید به زمانهای بعدی دسترسی خواهید داشت. در این قسمت مشاهده میکنید که چهار گروه از اعداد دیده میشوند این قسمت Time code نام دارد.
از چپ به راست به ترتیب نمایش دهنده ساعت، دقیقه، ثانیه و Frame میباشد. در واقع یک ویدئو از تعدادی تصویر ثابت تشکیل شده است که Frame نام دارد. درباره Frame rate در بخشهای آینده توضیحات بیشتری داده خواهد شد، با این حال به این نکته توجه داشته باشید که در هر ثانیه بین ۲۰ تا ۶۰ Frame قرار دارد.برای مثال نشانگر زمان به ما اعلام میکند که در حال حاضر در ثانیه دوازده قرار داریم.در صورتی که در هر قسمت دیگر از Timeline کلیک کنید نشانگر زمان به آن نقطه پرش خواهد کرد. بنابراین نیازی به درگ نمودن نشانگر زمان تا نقطه مورد نظر نمیباشد. همچنین میتوانید از Time code زمان مورد نظر را به صورت دستی وارد کنید تا به آن نقطه پرش کنید.
به عنوان مثال با فعال نمودن پنل Timeline مقدار ۴ ثانیه و ۱۲ Frame را وارد کنید. جهت انجام این کار ابتدا بر روی Time code کلیلک نموده و سپس عدد ۴۱۲ را وارد کنید. حال پس از فشردن کلید Enter نشانگر زمان به ثانیه ۴ و Frame 12 پرش میکند. همچنین در صوتی که عدد ۱۱۰۳ را در آن وارد کنید به ثانیه ۱۱ و Frame 3 پرش میکند. هر چه در ویرایش و کار با ویدئوها حرفهای تر شوید وجود Time code و استفاده از آن مهمتر میشود. به عنوان مثال یک فیلم را در نظر بگیرید که شامل هزاران دقیقه و Frame میباشد که باید بین آنها پیمایش کنید بنابراین جهت انجام این کار باید روشهای حرفهای را در نظر بگیرید.
دست اندرکاران: آتنا میرزایی، ملیحه عسگری،فرهاد رمضانی
1 comment
مفید بود. تشکر میکنم