تگ Meta Description مکان دیگری برای استفاده از کلیدواژههای منتخب میباشد. چنانچه شخص کلیدواژههایی را مورد جستجو قرار بدهد، آن کلیدواژهها توسط موتورهای جستجو شاخصگذاری میشود. حال میخواهیم ظاهر یک Meta Description را در Source Code مشاهده نماییم. بر روی قسمتی از صفحه راست کلید نموده و و روی View Source کلیک نمایید.
در این کد میتوانید تگ Meta Description را مشاهده کنید. حال میخواهیم نحوهی نمایش این تگ در نتایج جستجو مشاهده کنیم.
ابتدا عبارت My Kindle Reviews را در سایت گوگل تایپ نموده و کلید Enter را فشار دهید.
متنی که در قسمت قابل کلیک در زیر مشاهده میکنید همان تگ Meta Description میباشد که به عنوان توصیف این صفحه به نمایش در میآید. این تگ ممکن است در نتایج جستجو به نمایش در نیاید. زیرا موتورهای جستجو همیشه این طرح را به نمایش نمیگذارند.
اگر عبارتی که کاربر برای جستجو تایپ کرده است در Meta Description وجود نداشته باشد، این احتمال وجود دارد که موتور جستجو به جای نمایش Meta Description دربخشی از متن موجود در صفحه که دارای کلیدواژه مورد جستجو میباشد به نمایش درآورد. بنابراین اگر میخواهید توصیف مورد نظر شما به نمایش درآید باید کلیدواژه اصلی را در تگ Meta Description بگنجانید و گرنه این متن را کسی نخواهید دید. نکتهی اصلی دربارهی Meta Description این است که مانند تگ Title باید از کلیدواژهها در آن استفاده نمایید. همچنین شیوهی نوشتن آن باید شبیه یک متن بازاریابی باشد تا افراد بازدیدکننده ترقیب شوند روی لینک وبسایت شما کلیک کنند. چنانچه در هر دو بخش تگ Title و Meta Description این نکات را رعایت کنید مطمئنا در جلب توجه دیگران موفق خواهید شد.
دستاندرکاران: آتنا میرزایی، کمال محتشمی،فرهاد رمضانی