Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/asanpcco/public_html/wp-content/themes/pennews/inc/media.php on line 245 استفاده مناسب از کلیدواژهها Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/asanpcco/public_html/wp-content/themes/pennews/inc/media.php on line 245
Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/asanpcco/public_html/wp-content/themes/pennews/inc/media.php on line 245
در این بخش با نحوهی استفادهی کلیدواژهها در محتوا یا متن صفحه آشنا خواهید شد. موتورهای جستجو به طور سنتی قادر به خواندن و شاخصگذاری کلمات درون فایلهای گرافیکی و فایلهای Flash نمیباشند. بنابراین در حد امکان کلیدواژهها را در چنین فایلهایی قرار ندهید. اگر هم مجبور به استفاده از این فایلها هستید از متن جایگزین یا Alt نیز استفاده نمایید. همچنین میتوانید برای محتویاتی که در صفحه وب وجود دارند اما موتورهای جستجو به آنها دسترسی ندارند از No Script Tag استفاده کنید. البته همچنان بهترین گزینه این است که کلیدواژهها را در مکانهایی قرار دهید که موتورهای جستجو نتوانند آنها را بخوانند.
اغلب طراحان وبسایت سرتیترها را در درون تصاویر گرافیکی قرار میدهند تا بتوانند از فونتهای جذاب و فانتزی استفاده نمایند. مشکل اینجاست که در بسیاری از سرتیترها کلیدواژههایی قرار دادهشدهاست. استفاده از کلیدواژهها در متن به معنی پخشکردن آنها در سراسر وبسایت نیست. همچنین به این معنی نیست که همه جا از کلیدواژهها استفاده کنید. نقطهی اصلی و راز موفقیت خلاقیت است. دربارهی محتوای وبسایت از خود سوال بپرسید. سپس سعی کنید با استفاده از کلیدواژههای توصیفی به آن سوالات پاسخ دهید. پاسخهایی که به این پرسشها داده میشود اغلب کلیدواژههای توصیفی بسیار خوبی خواهند بود. به یاد داشته باشید که صفحات برای کلیدواژههایی که تنها از یک کلمه تشکیل شدهاند بهینهسازی نخواهند شد. بنابراین هر گاه در محتوای سایت با چنین کلیدواژههایی مواجه شدید آنها را به صورت عبارت درآورید.
به عنوان مثال اگر کلیدواژهی Case به معنی کیف یا جعبه را در متن مشاهده کردید باید عبارتهایی هم معنی آن هستند جایگزین نمایید. روش دیگر برای حصول اطمینان از اینکه محتوای سایت بیشترین سازگاری را با موتورهای جستجو دارد این است که از تمام حالتهای یک کلمه استفاده نمایید. یعنی به عنوان مثال هم از حالت مفرد و هم از حالت جمع یک اسم استفاده کنید و یا یک فعل را به صورت گذشته، حال، آینده و مسدری مورد استفاده قرار دهید. احتمالا متوجهی این مسئله شدهاید که با جستجوی یک کلمه، موتورهای جستجو به صورت خودکار تمام حالتهای آن کلمه را جستجو میکنند. به این کار موتورهای جستجو Stemming یا ریشهیابی میگویند. یعنی موتور جستجو ابتدا ریشهی هر کلمه را تشخیص داده سپس عملیات جستجو را بر روی ریشهی آن انجام میدهد. به این ترتیب ممکن است هنگامی که کلمهای را به صورت مفرد جستجو میکنید صورت جمع آن نیز در نتایج جستجو دیده شود و بالعکس. اما بهتر است روی این قابلیت موتورهای جستجو حساب نکرده و تمام صورتهای هر کلیدواژه را در صفحه به کار ببرید. مزیتی که این کار دارد این است که نگارش متن را طبیعی جلوه میدهد و از تکرار جلوگیری مینماید. در این درس مشاهده کردید که محتوای صفحات اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر متن صفحات را با دقت و آگاهی بنویسید کاربرانی که با دقت بالا دنبال مطالب خاص هستند به سمت سایت شما هدایت خواهند شد و احتمالا به مشتریان شما تبدیل میشوند.
دستاندرکاران: آتنا میرزایی، کمال محتشمی،فرهاد رمضانی