آشنایی با پوشه Users
در درس گذشته به مفاهیم مهم فایل و پوشه پرداختیم، همچنین بررسی نمودیم که این نظام سازماندهی چگونه توسط کاربر و سیستمعامل مورد استفاده قرار میگیرد تا تمام محتویات هارددیسک را مدیریت کند.
باید بدانید که از بسیاری از فایلها و پوشههای موجود در کامپیوتر نمیتوانید استفاده نمایید، این فایلها به سیستمعامل اختصاص داشته و به عملکرد آن کمک میکند.
در بعضی موارد این فایلها پوشهها توسط سیستمعمل محافظت میشود. بنابراین کاربر توانایی جابجایی، تغییر نام و یا حذف آنها را نخواهد داشت.
اما فایلها پوشههایی نیز وجود دارد که میتوانیم این تغییرات را دربارهی آنها انجام دهیم.
برای اینکه این فایلها از فایلهای سیستم جدا باشند، پوشهای با نام Users یا کاربران وجود دارد.
در این درس به بررسی این پوشه میپردازیم.
برای دسترسی به پوشههای درون این پوشه راه سریعتری نیز وجود دارد، اما ابتدا میخواهیم محل دقیق آن را مشاهده کنیم. در حال حاضر هیچ برنامه و پنجرهای باز نیست، روی دکمهی Start کلیک کرده و سپس در منوی Start روی دکمهی Computer کلیک کنید.
در پنجرهای که باز میشود تمام هارد درایوهای روی کامپیوتر به نمایش درمیآید. همچنین درایوهای روی شبکه و درایوهای Movable مانند این درایو DVD در این قسمت مشاهده میشود.
در اینجا، چهار درایو هارد دیسک، یک درایو فلاپی و یک درایو DVD در این پنجره دیده میشود.
درایو C درایو اصلی این کامپیوتر بوده و سیستمعامل نیز بر روی آن ذخیره شده است. با دو بار کلیک آن را باز کنید، حال میتوانید محتویات درایو C را مشاهده نمایید. اکثر پوشههایی که در این قسمت دیده میشوند به سیستمعامل یعنی ویندوز اختصاص دارند.
بنابراین در صورتی که هدف خاصی ندارید بهتر است به این پوشهها کاری نداشته باشید.
پوشهای که مد نظر ماست، Users نام دارد. با دو بار کلیک آن را باز کنید. در این پوشه، پوشهی دیگری وجود دارد که نام حساب کاربری تعریف شده روی کامپیوتر، روی آن گذاشته شده است.
چنانچه حسابهای کاربری دیگری در این کامپیوتر وجود داشته باشد، میتوانید پوشههای مربوط به آنها را نیز در اینجا مشاهده نمایید، با دو بار کلیک بر روی پوشهی مذکور آن را باز کنید، تا محتوای آن پدیدار شود.
این پوشه متعلق به کاربر است، دراین جا میتوانید اسناد، عکسها و فایلهای موسیقی خود را ذخیره نمایید.
برای انواعی از فایلها پوشهای به صورت جداگانه پیشبینی شده است.
البته میتوانید فایلها را در هرقسمت از هارد درایو و بیرون از پوشهی کاربر ذخیره نمایید، اما بهتر این است فایلهای شخصی خود را در این پوشه ذخیره نمایید. به این ترتیب تمامی آنها در یک مکان متمرکز میشود.
میتوانید پوشههای دیگری درون این پوشه و یا هریک از پوشههای پیشفرض ایجاد کنید.
به عنوان مثال برای سازماندهی بهتر اسناد ابتدا پوشهی My Documents را باز کنید. سپس روی دکمه New Folder کلیک کرده و نام Work Files را روی پوشهی جدید بگذارید. اکنون میتوانید فایلهای کاری را درون این پوشه ذخیره کنید.
با کلیک روی دکمه Back، به پوشهی اصلی Users باز گردید.
فرض کنید از نرمافزاری استفاده کرده و قصد دارید فایل را ذخیره نمایید، به عنوان مثال فرض کنید پس از نوشتن یک مقاله قصد ذخیره کردن آن را دارید. دراین هنگام میتوانید پوشهی My Documents و یا پوشهای که در درون آن ایجاد کردهاید را برای این هدف برگزینید، در فصل بعد به چگونگی ذخیره کردن یک فایل خواهیم پرداخت.
در این درس قصد داریم کاربر را با محل ذخیره سازی فایلها در کامپیوتر آشنا نماییم، همانطور که در ابتدا گفته شد، برای دسترسی به پوشههایی نظیر My Document، My Music و My Pictures، یک راه سریع تر نیز وجود دارد.
میتوانید با کلیک روی دکمهی Start، دکمههایی را با عنوان Documents، Pictures و Music در منوی Start مشاهده کنید.
به عنوان مثال با کلیک بر روی دکمهی Documents، پوشهی Documents که حاوی پوشهی Work Files میباشد، باز میشود.
اکنون با پوشهی Users آشنا شدید. جداً توصیه میشود که تمام فایلهای شخصی خود را در این محل ذخیره و سازماندهی نمایید.
1 comment
با سلام میخواستم ببینم جطوری میشه اسم user اصلی را تغییر داد؟